Constructors de llocs web per a Android

Constructors de llocs web per a Android

Menú

Algunes aplicacions per ajudar-vos a crear el vostre lloc web a Android

Ressenyes de totes les aplicacions de constructors de llocs web

Un lloc de revisió interessant i original: web-builder-app.com . L’autor d’aquest bloc basa el seu plantejament i judici en 3 principis:
• Pot un principiant utilitzar aquest programari fàcilment i comprendre què és un bon lloc web?
• Quin tipus de lloc web és possible fer? Una presència molt simplificada a la web, un lloc web complet de presentació per a una empresa, una botiga en línia, ...
• Els usuaris tindran més probabilitats de renunciar o acabar amb un resultat? Més del 90% de les persones que inicien un lloc web solen renunciar al seu projecte, fins i tot quan han pagat ... Et fa pensar en com es conceben els constructors de llocs web en línia.

Guies i tutorials per crear un bon lloc web

Una selecció de 3 de guies de Simple Different: => Què fa que un lloc web sigui possible? La versió curta del mètode simDif, amigable i professional. Una optimització pas a pas, serà molt feliç d’haver seguit. Googlable.com => Creeu un lloc web que els agradi els vostres visitants i Google us ajudarà a promocionar-lo. La metodologia SimDif en 15 pàgines, cadascuna dedicada a un tema essencial, que aborda les qüestions principals a les quals ha de respondre un administrador d’èxit. Si sou nous en crear llocs web, aquesta guia us ajudarà a començar el camí correcte. Escriure- per a la web-simatge.simdif.com => Promociona el teu lloc web Una guia que cobreix els conceptes essencials per ajudar el lloc. Explica els processos clàssics de la promoció de llocs web i ofereix uns quants consells per tenir èxit. Promote.simdif.com

Editors de fotografies

El creador de llocs web SimDif per a Android pot redimensionar i retallar fotos per a tu, però si vols fer-ne més, hi ha diverses aplicacions d’edició de fotos gratuïtes i molt valorades, entre les quals hi ha:

Autodesk Pixlr
Photo Editor de Aviary
Adobe Photoshop Express : una versió simplificada de Photoshop.

Aplicacions de dibuix i disseny

Si heu de dissenyar una capçalera i un logotip personalitzats, o una obra d'art per a una altra àrea del vostre lloc, proveu algunes d'aquestes aplicacions gratuïtes.
Llibre de dibuixos d' Autodesk : dibuixa, pinta, afegeix text a una foto.
Picasso : aplicació de dibuix i pintura. • ... si en teniu bé per proposar, deixeu un missatge aquí

Eines de Google
Aplicació Google Analytics : una bona manera d’entendre i millorar com la gent navega pel vostre lloc. Els llocs Smart & Pro de SimDif admeten la integració de Google Analytics.
Tendències : una eina útil per veure quines són les expressions més utilitzades en el vostre camp a l’hora d’investigar a Google. Assegureu-vos de provar els títols de les vostres pàgines.
Adwords : la forma clàssica de promocionar els vostres llocs i serveis a través de la xarxa d’anuncis de Google. Definiu què us diferencia de la vostra competència abans de gastar diners.

Els llocs de SimDif són visibles als resultats de cerca de Google?

Únic de SimDif, podeu activar l’assistent d’optimització.
Únic de SimDif, podeu activar l’assistent d’optimització.

Què passa amb els llocs SimDif i els principals motors de cerca?

La vocació d’aquesta aplicació és ajudar-vos a organitzar el contingut per als vostres lectors de manera que els motors de cerca apreciaran.

Un lloc útil, clarament organitzat al voltant de les preguntes del vostre client, facilitarà que Google crei una imatge clara del vostre negoci i us el recomani.

Quan publiqueu el vostre lloc, l'assistent d'optimització us ajuda a completar i optimitzar el vostre lloc.

L’equip de SimDif no amaga que es necessiti una estona i certes qualitats perquè un lloc web sigui visible a Google d’una manera útil.

L’ideal seria que voleu que el vostre lloc aparegui als resultats de Google quan algú escrigui el vostre nom. Més important encara, voleu que la gent us trobi que no us conegui quan busquen allò que oferiu a la ciutat on esteu.

El seu comentari

Busques Suport?

Com a usuari de SimDif la forma més rapida d'obtenir resposta o assistència a un problema tècnic, és donar-li al botó vermell d'Ajuda.

Fes la teva pregunta en la pestanya del petit robot o fes la cerca dins la Mini-Guia, trobaràs molts bons consells