Constructors de llocs web per a Android

Constructors de llocs web per a Android

Menú

Amb SimDif, podeu tenir el vostre propi nom de domini, fins i tot amb un lloc gratuït

Preu just: https gratuïts
Preu just: https gratuïts

SimDif va crear un proveïdor simplificat de noms de domini, només per a vostè.

Tots els llocs de SimDif porten un nom de domini ".simdif.com" gratuït. També és possible que vulgueu comprar un nom de domini exclusiu per al vostre lloc.

Un cop connectat al vostre compte SimDif, podreu buscar entre 30 tipus de noms de domini diferents (.com, .org, .net, .co.uk, .info, ...).

No cal que actualitzeu a Smart o Pro per comprar o transferir el vostre propi nom de domini

Per a la majoria dels creadors de llocs web, el "nom de domini gratuït inclòs" és una manera de fer-vos comprar una actualització. A més, sovint desconeixeu l’augment de preus d’aquest nom de domini durant els anys següents i esteu bloquejat amb aquest proveïdor fins que el vostre domini caduca.

SimDif us ajuda a mantenir la vostra independència:

Per 15 $ / any (.com) • Podeu tenir el vostre propi nom de domini i utilitzar-lo amb el lloc que vulgueu. • Podeu utilitzar aquest nom amb un lloc gratuït per a iniciar el programa SimDif . • Aprofiteu un certificat SSL gratuït (https) , tal com ara Google requereix per a tots els llocs.

SimDif calcula un preu just per a tothom.

Un preu diferent per a cadascú, el mateix valor per a tots.
Un preu diferent per a cadascú, el mateix valor per a tots.

Per què aquesta manera particular de calcular el preu de SimDif?

Quan un servei és bo és important ajudar a tantes persones a aprofitar-lo. SimDif ha creat un preu just per a tot el món.

Cada país té un cost de vida diferent, així que si voleu crear un preu just tothom, en realitat significa crear un preu diferent per a cada país.

Els llocs de SimDif són visibles als resultats de cerca de Google?

Únic de SimDif, podeu activar l’assistent d’optimització.
Únic de SimDif, podeu activar l’assistent d’optimització.

Què passa amb els llocs SimDif i els principals motors de cerca?

La vocació d’aquesta aplicació és ajudar-vos a organitzar el contingut per als vostres lectors de manera que els motors de cerca apreciaran.

Un lloc útil, clarament organitzat al voltant de les preguntes del vostre client, facilitarà que Google crei una imatge clara del vostre negoci i us el recomani.

Quan publiqueu el vostre lloc, l'assistent d'optimització us ajuda a completar i optimitzar el vostre lloc.

L’equip de SimDif no amaga que es necessiti una estona i certes qualitats perquè un lloc web sigui visible a Google d’una manera útil.

L’ideal seria que voleu que el vostre lloc aparegui als resultats de Google quan algú escrigui el vostre nom. Més important encara, voleu que la gent us trobi que no us conegui quan busquen allò que oferiu a la ciutat on esteu.