Constructors de llocs web per a Android

Constructors de llocs web per a Android

Menú

Els llocs de SimDif són visibles als resultats de cerca de Google?

Únic de SimDif, podeu activar l’assistent d’optimització.
Únic de SimDif, podeu activar l’assistent d’optimització.

Què passa amb els llocs SimDif i els principals motors de cerca?

La vocació d’aquesta aplicació és ajudar-vos a organitzar el contingut per als vostres lectors de manera que els motors de cerca apreciaran.

Un lloc útil, clarament organitzat al voltant de les preguntes del vostre client, facilitarà que Google crei una imatge clara del vostre negoci i us el recomani.

Quan publiqueu el vostre lloc, l'assistent d'optimització us ajuda a completar i optimitzar el vostre lloc.

L’equip de SimDif no amaga que es necessiti una estona i certes qualitats perquè un lloc web sigui visible a Google d’una manera útil.

L’ideal seria que voleu que el vostre lloc aparegui als resultats de Google quan algú escrigui el vostre nom. Més important encara, voleu que la gent us trobi que no us conegui quan busquen allò que oferiu a la ciutat on esteu.

Sense mentides. Perquè un lloc sigui Googlable, necessita una mica de treball.
Sense mentides. Perquè un lloc sigui Googlable, necessita una mica de treball.

SimDif us ofereix un mètode

Comença per passar uns minuts amb un tros de paper. Sí, paper! :-)

1 • Enumereu les cinc principals preguntes que escriuen els vostres clients i visitants en fer-ho a Google. Aquestes preguntes tracten sobre el que oferiu, on esteu. Suposem que encara no et coneixen, que no escriuran el teu propi nom ni marca. Investigueu les paraules i les frases que utilitzaran a Google.

2 • Llista les cinc principals preguntes que creus que tindran en compte els teus lectors en arribar al vostre lloc. Què volen saber? De nou, utilitzeu les seves paraules, no les vostres. Identificar els termes i expressions que utilitzen en la vida quotidiana. Aquestes expressions / preguntes sovint no són les mateixes que en el número 1 anterior.

3 • Per a cada tema que surti, creeu una pàgina per articular la vostra resposta. Respectant la regla; 1 tema = 1 pàgina. Progressivament creareu un lloc web que els visitants trobaran útil i fàcil d’explorar. També és una manera d’ajudar els motors de cerca a percebre l’estructura i la rellevància del vostre lloc web.

•••

Per saber què fer amb aquestes llistes i, per a la resta d’aquest interessant mètode, podeu consultar googlable.com . Es tracta d’una guia creada per SimDif que proposa un enfocament simplificat dels conceptes fonamentals d’una bona optimització per als motors de cerca (SEO).

SimDif calcula un preu just per a tothom.

Un preu diferent per a cadascú, el mateix valor per a tots.
Un preu diferent per a cadascú, el mateix valor per a tots.

Per què aquesta manera particular de calcular el preu de SimDif?

Quan un servei és bo és important ajudar a tantes persones a aprofitar-lo. SimDif ha creat un preu just per a tot el món.

Cada país té un cost de vida diferent, així que si voleu crear un preu just tothom, en realitat significa crear un preu diferent per a cada país.

Algunes aplicacions per ajudar-vos a crear el vostre lloc web a Android

Ressenyes de totes les aplicacions de constructors de llocs web

Un lloc de revisió interessant i original: web-builder-app.com . L’autor d’aquest bloc basa el seu plantejament i judici en 3 principis:
• Pot un principiant utilitzar aquest programari fàcilment i comprendre què és un bon lloc web?
• Quin tipus de lloc web és possible fer? Una presència molt simplificada a la web, un lloc web complet de presentació per a una empresa, una botiga en línia, ...
• Els usuaris tindran més probabilitats de renunciar o acabar amb un resultat? Més del 90% de les persones que inicien un lloc web solen renunciar al seu projecte, fins i tot quan han pagat ... Et fa pensar en com es conceben els constructors de llocs web en línia.