sd main logo

Constructors de llocs web per a Android

Constructors de llocs web per a Android

Menú

La manera Smart de crear un lloc web amb un telèfon

Més pàgines, més presets gràfics i més opcions, a un preu senzill.

La versió Smart ha afegit presets per als tipus de lletra, els colors del vostre lloc i les formes de les vostres pestanyes i pàgines.

Els llocs SimDif Smart estan ben integrats amb el vostre món digital.

• Vostè pot crear botons per animar els vostres visitants a anar a una pàgina específica del vostre lloc, a visitar la vostra pàgina de Facebook o a contactar-vos a través del vostre favorit aplicació de comunicació.

• Les entrades del vostre bloc poden tenir una secció de comentaris. Podeu validar aquests comentaris dins de l'aplicació SimDif abans de publicar-los.

Un lloc SimDif Smart ofereix una molt bona relació qualitat-preu

Per un preu molt suau , podeu crear un lloc web de presentació sòlid. Un lloc SMART és una bona manera de crear una presència en línia seriosa per a la vostra activitat.

Un lloc SimDif SMART té tot el que podeu trobar en una STARTER amb algunes funcions més rellevants: • Utilitzeu fins a 12 pàgines per crear el vostre lloc web i gaudir de moltes funcions addicionals. Els lectors i Google us apreciaran un lloc més ric i útil.

• Obteniu estadístiques professionals sobre els vostres visitants, entengueu millor el seu comportament al vostre lloc mitjançant la instal·lació de Google Analytics.

•••

Creeu un lloc web Pro amb el vostre telèfon

SimDif calcula un preu just per a tothom.

Un preu diferent per a cadascú, el mateix valor per a tots.
Un preu diferent per a cadascú, el mateix valor per a tots.

Per què aquesta manera particular de calcular el preu de SimDif?

Quan un servei és bo és important ajudar a tantes persones a aprofitar-lo. SimDif ha creat un preu just per a tot el món.

Cada país té un cost de vida diferent, així que si voleu crear un preu just tothom, en realitat significa crear un preu diferent per a cada país.

Els llocs de SimDif són visibles als resultats de cerca de Google?

Únic de SimDif, podeu activar l’assistent d’optimització.
Únic de SimDif, podeu activar l’assistent d’optimització.

Què passa amb els llocs SimDif i els principals motors de cerca?

La vocació d’aquesta aplicació és ajudar-vos a organitzar el contingut per als vostres lectors de manera que els motors de cerca apreciaran.

Un lloc útil, clarament organitzat al voltant de les preguntes del vostre client, facilitarà que Google crei una imatge clara del vostre negoci i us el recomani.

Quan publiqueu el vostre lloc, l'assistent d'optimització us ajuda a completar i optimitzar el vostre lloc.

L’equip de SimDif no amaga que es necessiti una estona i certes qualitats perquè un lloc web sigui visible a Google d’una manera útil.

L’ideal seria que voleu que el vostre lloc aparegui als resultats de Google quan algú escrigui el vostre nom. Més important encara, voleu que la gent us trobi que no us conegui quan busquen allò que oferiu a la ciutat on esteu.